Sapa

Aluminium is ons vak.

Sapa Sapa Sapa Sapa Sapa Sapa Sapa

SAPA, met vestigingen in Lichtervelde en Landen, is één van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en maakt deel uit van de internationale groep HYDRO, wereldleider op het vlak van extrusie van aluminium. Sapa is in België reeds actief sinds 1949 en is gegroeid uit het voormalige Remi Claeys Aluminium nv.

Hydro is een toonaangevend bedrijf in de aluminiumindustrie met 35.000 medewerkers in 40 landen verspreid over alle continenten. Zij combineren lokale expertise en een wereldwijd bereik met ongeëvenaarde capaciteiten op het gebied van R&D. Hydro, gevestigd in Noorwegen, is aanwezig in alle marktsegmenten voor aluminium en bedient meer dan 30.000 klanten. Naast de productie van primair aluminium en gewalste én geëxtrudeerde producten is Hydro ook werkzaam in bauxietwinning, raffinage van aluminium, recycling en de opwekking van energie.. Met meer dan een eeuw ervaring in hernieuwbare energie, technologie en innovatie, zet Hydro zich in om de leefomgeving van haar klanten en gemeenschappen te verbeteren en een duurzame toekomst te creëren met innovatieve aluminium oplossingen.

Innovatieve aluminium profielsystemen

Sapa ontwikkelt en verdeelt hoogkwalitatieve aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, zonwering, gevelsystemen, veranda’s en lichtstraten; steeds met grote aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetisch design.

SAPA AluminiumVakmannen

Sapa wil mee de toon zetten voor de bouwtrends en -evoluties van morgen. Enerzijds door een zo breed mogelijk gamma aan te bieden, anderzijds door gericht te focussen op innovatie. Bovendien garandeert Sapa absoluut vakmanschap door zijn netwerk van SAPA AluminiumVakmannen. De SAPA AluminiumVakmannen zijn dan ook gebonden aan een kwaliteitscharter waarin 10 garantiepunten werden bepaald; waaronder een ‘persoonlijke aanpak’, ’oplossingen op maat’, ‘eigen productie-atelier’, ... Ontdek hier uw SAPA AluminiumVakman un uw buurt!

Sapa
Sapa
Sapa
Sapa
Sapa
Sapa Building System
Sapa
Sapa
Sapa
Sapa
Sapa

Wilt u meer weten over Sapa?

Ga naar de website