Renson

Creating Healthy Spaces !

RensonRensonRenson

RENSON is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.
Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt dit dynamisch familiebedrijf energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s, maar ook in kantoren en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en zorgcentra, scholen, …, zelfs op het terras.

Innovatie

RENSON® investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team R&D mensen en product managers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van innovatieve oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in montage, gebruik en onderhoud. Dankzij de motivatie en toewijding, het dynamisme en professionalisme van zijn team van enthousiaste medewerkers staat RENSON® garant voor een optimale kwaliteit en service.

Communicatie

Maar wat ben je uiteindelijk met die innovatieve en duurzame oplossingen als ze de markt niet bereiken? De communicatie met de klant is primordiaal.
RENSON® heeft een hoofdzetel, die de missie van het bedrijf perfect weergeeft, en steunt op een uitgebreide verkoop- en marketingafdeling waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan. Eigen buitendienstmedewerkers en een sterk distributienetwerk overal in Europa ondersteunen de lokale contacten.

Referentie

RENSON® is dan ook één van de gezondste trendsetters in Europa – een referentie. Het bedrijf werd onder andere genomineerd als één van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa, benoemd tot Ambassadeur van West-Vlaanderen en drie keer op rij verkozen tot Trends Gazellen Ambassadeur.

Showroom Exit 5 - Healthy Space Center

EXIT 5 is enig in zijn soort. Geen gewone showroom, maar een heus ‘Healthy Spaces Experience Center’. Hier krijg je niet alleen een overzicht van producten en systemen, maar ook een antwoord op jouw vragen over gezond wonen in de praktijk. Innovatie, inspiratie en vakkundig advies op 1 locatie.

EXIT 5 bezoeken kan van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 18 u. en op zaterdag van 9 u. tot 12 u.

Renson Architects

Op zoek naar meer info en technische specificaties van onze oplossingen?

Surf dan naar http://www.renson-architects.com

Renson
Renson
Renson
Renson

Wilt u meer weten over Renson?

www.renson.eu