DL Chemicals

Manufacturer of Sealants

DL ChemicalsDL ChemicalsDL ChemicalsDL Chemicals

Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol nationaal en wereldwijd producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf.

Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden bovendien meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten.

DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner.

In het uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Daarnaast worden continue verbeteringen aan bestaande producten aangebracht, om mee te evolueren met de huidige en toekomstige noden van de markt. Zo bieden wij onze klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen.

De producten van DL Chemicals zijn van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. Elke geproduceerde batch wordt gecontroleerd op alle belangrijkste parameters in ons Quality Control labo. Op die manier wordt de hoge kwaliteit van onze producten, conform de technische fiches, gegarandeerd. Voor vele producten hebben wij bovendien de nodige professionele kwaliteitsnormen verkregen bij internationale en lokale testinstituten.

Wij verbinden ons ertoe kwaliteitsproducten te vervaardigen, en hierbij de strengste regelgeving met betrekking tot milieu te respecteren. DL Chemicals kan zich dan ook de trotse eigenaar noemen van het ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

DL Chemicals
DL Chemicals
DL Chemicals
DL Chemicals
DL Chemicals

Wilt u meer weten over DL Chemicals?

www.dl-chem.com