Cantillana

CantillanaCantillanaCantillanaCantillanaCantillanaCantillanaCantillanaCantillanaCantillana

Over Cantillana

Cantillana is een familiale producent van bouwmaterialen en bestaat uit twee business units: gevels en ruwbouw. Deze units omvatten een uitgebreid gamma van gevelafwerkingen en -isolatie enerzijds en mortels, tegelafwerkingen en granulaten anderzijds.
De afgelopen decennia is Cantillana een begrip geworden op de markt van kant-en-klare mortels, pleisters en tegellijmen. Het bedrijf heeft die reputatie weten op te bouwen dankzij een uitgebreid productgamma, een stevige knowhow die steunt op jarenlange ervaring, het combineren van kwaliteit en esthetiek, en een niet aflatende klantgerichtheid.
Cantillana is een internationale groep met productie- en verkoopvestigingen en in de Benelux en Frankrijk.

Een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten, van ruwbouw tot gevelafwerking

Binnenbepleistering

Cantillana biedt een compleet gamma gipspleisters aan voor binnenbepleistering. Zowel traditionele tweelaagsbepleistering als enkellaagsbepleisering maken deel uit van dit gamma.

Gevelafwerking

Cantillana biedt een uitgebreid gamma aan gevelafwerkingen, gaande van minerale en organische pleisters, over optimaal dekkende buitenverven tot steenstrips. Al onze gevelafwerkingen zijn toepasbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Modern, klassiek, hedendaags of rustiek, Cantillana heeft de optimale oplossing voor uw gevel!

Gevelisolatie

Cantillana biedt met haar kwaliteitsvolle gevelisolatiesystemen soelaas voor een brandend actueel thema: isoleren. Het Granol’therm gamma bestaat uit zes buitengevelsystemen, toepasbaar bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De verschillende systemen bieden elk een unieke oplossing afhankelijk van de ondergrond, gewenste gevelafwerking en behoefte van de klant. Elk systeem een unieke eigenschap, zo is Granol’therm Impact het meest schok- en weersbestendige systeem en is Granol” Mineral uiterst brandbestendig. Granol’therm Value is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé referentie in buitengevelisolatieystemen, het voldoet aan alle Europese normen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ruwbouw

Naast onze gevelproducten, biedt Cantillana eveneens een significante reeks producten voor het verlijmen en vermetselen van allerlei soorten bakstenen.
Cantillana Silomix richt zich op (ver)bouwactiviteiten die kant-en-klare bouwmaterialen in industriële hoeveelheden vereisen. Daarom worden de Cantillana producten voor die bouwactiviteiten in silo's afgevuld.
Vanuit de Belgische productie-eenheden te Sint-Pieters-Leeuw en Harelbeke houdt Cantillana Silomix de logistiek volledig in eigen hand. Zo kunnen wij vanuit beide productie-eenheden enorm snel de Belux en Noord-Frankrijk bedienen. Bovendien heeft Cantillana een eigen, modern silopark van ruim 1.200 silo's die ter beschikking staan van de klant. Met eigen bulkwagens worden de silo’s ter plaatse gebruiksklaar afgevuld, wat betekent dat onze klanten zelf geen mortelmengsels meer moeten maken. De bekomen tijdwinst vertaalt zich voor hen meteen in een hogere productiviteit!

Waarom kiezen voor Cantillana

  • Kwaliteit en innovatie:
Dankzij onze jarenlange expertise en doorgedreven R&D politiek streven wij ernaar onze producten telkens opnieuw te verbeteren.
  • Partnership:
Cantillana bouwde in de loop der jaren een ruim netwerk uit aan degelijke specialisten, onze zogenaamde Premium Installers.
  • Vakkennis:
Cantillana biedt technische bijstand bij elke fase van het project.
  • Sterke lokale aanwezigheid:
Cantillana's brede geografische implanting laat ons toe zeer snel in te spelen op lokale trends en veranderingen.

Wilt u meer weten over Cantillana?

Ga naar de website